Miskolc a te helyed

Egy innovatív miskolci vállalat - bemutatkozik a United Call Centers Kft.

2020. június 05. - eszter.bauer

A globalizáció és költségoptimalizálás nagyon sok multinacionális vállalatot, vagy akár kisebb céget is ösztönöz arra, hogy egy-egy részlegét (pl. ügyfélszolgálat, helpdesk, értékesítés, pénzügy, IT, szolgáltatások stb.) egy szolgáltató központba (Shared Service Center, rövidítve: SSC) szervezze ki. Ezekben a központokban nemzetközi sztenderdek szerint, igazi multikulturális közegben dolgozhatnak a munkavállalók.

Magyarországon jelenleg több, mint 130 szolgáltató központ működik, és a szektor folyamatosan bővül. A leggyakrabban keresett szolgáltatások az informatika és telekommunikáció, a marketing, a pénzügy-számvitel, HR és tréning, a logisztika valamint a rendezvényszervezés. Bár egyértelműen Budapest az SSC vállalatok központja, egyre több vidéki nagyvárosban is megjelennek, pl. Miskolcon is négy nagy szolgáltató központ működik.

A United Call Centers Kft. több, mint 20 éve van jelen a piacon, tevékenysége elsősorban az ügyfélszolgálatra, ügyfélkezelésre és értékesítésre fókuszál, de a marketing és webfejlesztés irányába is bővültek szolgáltatásaik. Miskolcon két irodájuk is üzemel, az egyik a Kis-Hunyad utcában a Városház tér mellett, a másik pedig az Arany János utcai Macropolis irodaház épületében található. A két miskolci irodában összesen 200 munkavállalót foglalkoztatnak, a világszerte megtalálható home-based modelljük alapján még további 200 munkavállaló része a csapatuknak, akik több, mint 30 nyelven állnak ügyfeleik rendelkezésére. A contact centre szolgáltatásaik mellett fontosnak tartják az új technológiák alkalmazását is, mint a chatbot, a robotikus folyamat-automatizáció vagy a social media marketing. Szolgáltatásaik folyamatos megújulása teszi lehetővé, hogy egy lépéssel a piac előtt járjanak, ez az igazi sikerük titka.

Büszkeségük a multiskill operátor csapatuk, ahol párhuzamosan több projektet is kezelnek, így nemcsak a magas, hanem az alacsony számú ügyfélszolgálati megkereséseket is hatékonyan tudják kezelni, ezáltal a kisebb vállalkozások számára is elérhetővé válik call center szolgáltatásuk igénybevétele.

A multiskill részleg tagjait folyamatosan képzik, a heti szintű visszajelzések alapján csoportos és egyéni tréningeken is részt vesznek. A különböző fejlesztő tréningek mellett nagy hangsúlyt fektetnek az önismeretre is, a rejtett értékek és az egyén motiváció ismeretében ugyanis a megfelelő embert a megfelelő pozícióra tudják állítani.

 De miért is jó a United Call Centers csapatához tartozni?

A munka mellett a partnerek változatossága is vonzó lehet, a monotonitás erre jellemző.

A cég igyekszik megteremteni és megtartani a munka-magánélet egyensúlyt a munkatársai számára, melyet rugalmas és választható munkaidőbeosztással, valamint pozitív munkahelyi légkörrel érnek el. A fiatalos, tágas, ergonomikus irodák egyrészt hatékonyságnövelő, másrészt közösségformáló funkciót töltenek be.

A vállalat által elnyert díjak, úgy, mint Családbarát Munkahely, Felelős Foglalkoztató, valamint Véradóbarát Munkahely díj jelzik, hogy a cég kiemelten fontosnak tartja a munkavállalóiról való gondoskodást.

 Jövőbeli terveik közül a legfontosabb, hogy mindig egy lépéssel a szektor változásai előtt járjanak, amely lehetővé teszi a gyors és hatékony felkészülést bármely eshetőségre. A közeljövőben két fő fejlesztési irányként az ügyfélszolgálat területén az automatizmusok, az értékesítésben pedig az innovatív ötletek bevezetését határozták meg.

Ha felkeltettük érdeklődésed, csatlakozz te is bátran a United Call Centers összetartó, motivált csapatához.

Bővebb információ a https://unitedcallcenters.hu/oldalon érhető el.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://miskolcatehelyed.blog.hu/api/trackback/id/tr3915741892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása